Over ons

Onze Ervaring, Jouw Succes

Met jarenlange ervaring in het onderwijzen van gitaar- en basgitaar-vaardigheden, hebben onze docenten talloze leerlingen geholpen om hun muzikale dromen waar te maken. Of je nu een absolute beginner bent of een gevorderde muzikant, onze lessen zijn ontworpen om je uit te dagen en je vaardigheden te verbeteren op een tempo dat bij jou past.

Gitarist & Gedreven Docent

Ruben Oosting, begonnen met gitaarspelen op 9-jarige leeftijd, is een ervaren gitarist en toegewijde docent. Dankzij zijn conservatoriumopleiding, heeft hij veel ervaring opgedaan in diverse bands en een diepgaand begrip van muziektheorie en techniek ontwikkeld.

Momenteel schittert hij als gitarist in de populaire coverband “Oxygen,” waarmee hij optreed door het hele land, van Breda tot aan het TT-Festival en doet hij de meeste uiteenlopende sessie klussen, van volledige theatercomposities tot meespelen bij DJ acts op Defqon1. Naast zijn werk als actief muzikant heeft Ruben een passie voor educatie en deelt hij zijn kennis en liefde voor muziek met anderen als docent.

Gitaarschool Drenthe in een Oogopslag:

Locatie

Gelegen in het schilderachtige Assen, het culturele hart van Drenthe.

Docenten

Onze toegewijde docenten brengen hun expertise en passie voor muziek naar
elke les.

Individuele aandacht

Elke les wordt op maat gemaakt voor jouw unieke behoeften en
doelen.

Alle stijlen

Ontdek en verfijn jouw vaardigheden in de muziekstijl die je het meest
aanspreekt.
Podium Zuidhaege
Zuidhaege 2
9401 NZ Assen